JENSEN BOXSPRINGS


Jensen Supreme

De overtuiging dat zelfs het allerbeste nog beter kan, is altijd een sterke drijfveer geweest voor de ontwikkeling van producten. Bij de Supreme is dat meer dan bij welk ander bed ook terug te vinden.


De Supreme collectie heeft het Jensen Original Zonesysteem met Jensen Aloy pocketveren (14 cm). Aloy heeft een extra zachte, lange schouderzone en ingebouwde steun voor de onderrug. De vulling van Innergetic latex en jersey strech in de stof zorgt voor een buitengewoon ligcomfort dat je zelf moet ervaren.


Bij de Supreme collectie kunt u een Softline 3 (9 cm) topmatras kiezen of een Premium (10 cm) topmatras. Beiden bevatten Quallofil Allerban en hebben een vulling van Innergetic, de lichtste en fijnste latex die er is. Alle Jensen modellen zijn verkrijgbaar in vlak, continental en elektrisch verstelbaar.


IT'S NOT JUST A BED, IT'S A JENSEN !


Jensen Diplomat

De Diplomat beschikt over het Jensen Original zone systeem, met zachte schouderzone en ingebouwde steun voor de onderrug. De Diplomat is bovendien uitgerust met een 12.5 cm pocketveersysteem in het onderframe en wordt versterkt met een extra frame die 100% dubbelverend is.


De toplaag heeft een zeer elastische strech hoes,wat het veersysteem optimaliseerd. Is te verkrijgen in verschillende uitvoeringen : softline 1 , softline 2 , softline 3.